Sam Deckmyn

Meer halen uit Holsbeek.

Sam Deckmyn

Ik woon met mijn vrouw en twee kindjes in Holsbeek-dorp, in de gezellige Bergestraat.

Professioneel werk ik als communicatieman bij de Vlaamse overheid aan een groene, "circulaire" economie. Dat is een economie waar we anders consumeren en produceren, met minder uitstoot en afval. Die principes van een groene economie - winst maken zonder de planeet verder te belasten - kunnen we ook creatief in onze gemeente toepassen.

Ik ben fan van onze brede fietspaden en vernieuwde wegen. Van macadam-gedram tot fietsparadijs: het kan. Holsbeek is hierin een voorbeeld voor andere landelijke gemeenten.

Maar tegelijk geloof ik dat we nog meer kunnen halen uit Holsbeek. Onze unieke ligging bij Leuven moeten we beter uitspelen. Voor (fiets)toerisme, voor groene economiebedrijven, voor diensten gericht op Leuvense bedrijven.

Met Groen wil ik ook ijveren voor meer menselijkheid. Ik weiger mee te gaan in harde praat van wij-tegen-zij of trek-uw-plan. Mensen - van hier of van elders - die het moeilijker hebben, moeten steun krijgen. Zonder dat ze hierom geviseerd of gediscrimineerd worden.

sam@groen-holsbeek.be

Maak ook kennis met:

Herman Theys

Herman Theys

Geboren en getogen in Kortrijk- Dutsel en al 12 jaar actief als gemeenteraadslid in de Holsbeekse politiek.

MEER WETEN >

 

Annelies Vander Bracht

Annelies Vander Bracht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum, magnam?

MEER WETEN >

 

Anja Peeten

Anja Peeten

Ik ben zelfstandige trainer/coach en koos 13 jaar geleden om in het mooie groene en rustige Kortrijk-Dutsel te komen wonen met Jan, Renske en Warre.

MEER WETEN >

 

Wim Verkammen

Wim Verkammen

Ik ben directeur van een basisschool in Watermaal-Bosvoorde en deeltijds coördinerend directeur van 6 basisscholen uit de Brusselse zuidrand.

MEER WETEN >

 

Het kan anders