Johan Notebaert

Ik werk aan natuur en cultuur.

Johan Notebaert

Gepensioneerde directie-secretaris van een middelbare school in het Leuvense.

Sinds 18 jaar woon ik in Sint-Pieters-Rode, de meest landelijke deelgemeente van Holsbeek. Ik ben gehuwd met Ann en samen hebben we een tweeling-dochters, Manon (ook op lijst Groen) en Zoë.

Natuur, biologisch tuinieren en cultuur liggen me nauw aan het hart. Ik ben al twaalf jaar actief in Groen Holsbeek. Groen is de stuwende kracht voor een beter milieu op alle vlakken en engageert zich om politiek dichter bij de mensen te brengen.

Natuur, een gezond milieu, een biologisch verantwoorde landbouw en cultuur zijn voor mij belangrijk. Mijn doel is om onze kinderen en hun kinderen te zien groeien in een wereld waar het gezond is om te toeven en waar de gemeente zich engageert om hen cultuur te laten proeven vanuit onze groene gemeente.

johan@groen-holsbeek.be

Maak ook kennis met:

Herman Theys

Herman Theys

Geboren en getogen in Kortrijk- Dutsel en al 12 jaar actief als gemeenteraadslid in de Holsbeekse politiek.

MEER WETEN >

 

Annelies Vander Bracht

Annelies Vander Bracht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum, magnam?

MEER WETEN >

 

Anja Peeten

Anja Peeten

Ik ben zelfstandige trainer/coach en koos 13 jaar geleden om in het mooie groene en rustige Kortrijk-Dutsel te komen wonen met Jan, Renske en Warre.

MEER WETEN >

 

Wim Verkammen

Wim Verkammen

Ik ben directeur van een basisschool in Watermaal-Bosvoorde en deeltijds coördinerend directeur van 6 basisscholen uit de Brusselse zuidrand.

MEER WETEN >

 

Het kan anders