Jan Vannoppen

Voor een eerlijke, leefbare wereld.

Jan Vannoppen

Denker en doener voor een meer leefbare en rechtvaardige wereld. Mijn loopbaan startte met Vredeseilanden in Afrika, als specialist in duurzame landbouw en voedselzekerheid.

Verantwoord omgaan met de aarde, de natuur, de mensen, dat streef ik ook na als directeur van Velt vzw. Met 17.000 leden zetten we slogan ‘Samen eco-actief’ in de praktijk om. Gewoon ecologisch dóen, mijn wens voor Holsbeek, waar ik in 1995 neerstreek met mijn vrouw Leen Gielens en ons groot gezin van 5 kinderen. Actief in de Raad voor Ontwikkelingssamenwerking en 12 jaar voor Groen Holsbeek.

Holsbekenaren moeten toch kunnen kiezen voor sociale en ecologische verandering, of niet soms? Mensen samenbrengen, plannen smeden én uitvoeren, dialoog stimuleren, partijen écht laten samenwerken: dat doe ik graag en goed.

Wie het goed meent met dit stukje van de aardbol en de mensen die er wonen, kan op me rekenen.

jan@groen-holsbeek.be

Maak ook kennis met:

Herman Theys

Herman Theys

Geboren en getogen in Kortrijk- Dutsel en al 12 jaar actief als gemeenteraadslid in de Holsbeekse politiek.

MEER WETEN >

 

Annelies Vander Bracht

Annelies Vander Bracht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum, magnam?

MEER WETEN >

 

Anja Peeten

Anja Peeten

Ik ben zelfstandige trainer/coach en koos 13 jaar geleden om in het mooie groene en rustige Kortrijk-Dutsel te komen wonen met Jan, Renske en Warre.

MEER WETEN >

 

Wim Verkammen

Wim Verkammen

Ik ben directeur van een basisschool in Watermaal-Bosvoorde en deeltijds coördinerend directeur van 6 basisscholen uit de Brusselse zuidrand.

MEER WETEN >

 

Het kan anders