Eveline Maton

Menselijker, eerlijker en gezonder.

Eveline Maton

Samen met mijn man Pieter en onze twee oogappeltjes Mathias en Sofie woon ik sinds zeven jaar in de Dutselstraat. We voelen ons heerlijk thuis tussen het Holsbeekse groen, onze natuurlijke tuin (en beginnend voedselbos) en de vele vriendelijke en warme mensen.

Ik sloot me aan bij Groen omdat ik overtuigd ben dat onze maatschappij beter kan functioneren volgens de principes van Groen: menselijker, eerlijker, gezonder. Deze basisprincipes draag ik zeer hoog in het vaandel. Ik zet me ook in bij Velt Holsbeek om een ecologische aanpak in de tuin te promoten.

Groen maakt gelukkig, daar wil ik aan meewerken voor iedere Holsbekenaar. Ook in Holsbeek kan het beter: nog meer inzetten op onder andere onderwijs, kernversterking, ecologie, senioren en duurzame economie. Groen Holsbeek denkt op lange termijn en zet zich in voor iedereen.

eveline@groen-holsbeek.be

Maak ook kennis met:

Herman Theys

Herman Theys

Geboren en getogen in Kortrijk- Dutsel en al 12 jaar actief als gemeenteraadslid in de Holsbeekse politiek.

MEER WETEN >

 

Annelies Vander Bracht

Annelies Vander Bracht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum, magnam?

MEER WETEN >

 

Anja Peeten

Anja Peeten

Ik ben zelfstandige trainer/coach en koos 13 jaar geleden om in het mooie groene en rustige Kortrijk-Dutsel te komen wonen met Jan, Renske en Warre.

MEER WETEN >

 

Wim Verkammen

Wim Verkammen

Ik ben directeur van een basisschool in Watermaal-Bosvoorde en deeltijds coördinerend directeur van 6 basisscholen uit de Brusselse zuidrand.

MEER WETEN >

 

Het kan anders