Annelies Vander Bracht

Samen werken.

Annelies Vander Bracht

Gehuwd met Karel Caluwaerts, mama van vijf en oma van zes.

Voor de toekomst van kinderen werk ik graag: in boekhandel De Kleine Johannes, als sociaal tolk, én in de Holsbeekse politiek.

Een warme, zorgzame, leefbare gemeente, daar ijver ik al vele jaren voor.

Met cultuur brengen we mensen samen en stimuleren we creativiteit: in concerten, festivals en tentoonstellingen. Zo leren de mensen elkaar kennen en samenleven in al hun diversiteit.

Veiligheid in het verkeer is enorm belangrijk. Daarom kwamen er in Holsbeek al heel wat comfortabele afgescheiden fietspaden. Daar ben ik fier op, Groen wil dit verkeersbeleid zeker verderzetten.

Als schepen voor leefmilieu en duurzaamheid kon ik enkele mooie concrete projecten helpen realiseren. Tastbaar voor de mensen van nu én met oog op de verre toekomst.

De toekomst is: samen werken, zodat Holsbeek steeds meer die mooie, sociale en leefbare gemeente wordt die we toch allemaal willen.

annelies@groen-holsbeek.be

Maak ook kennis met:

Herman Theys

Herman Theys

Geboren en getogen in Kortrijk- Dutsel en al 12 jaar actief als gemeenteraadslid in de Holsbeekse politiek.

MEER WETEN >

 

Sam Deckmyn

Sam Deckmyn

Ik werk aan een groene economie. Laten we ook in onze gemeente de lat hoger leggen.

MEER WETEN >

 

Anja Peeten

Anja Peeten

Ik ben zelfstandige trainer/coach en koos 13 jaar geleden om in het mooie groene en rustige Kortrijk-Dutsel te komen wonen met Jan, Renske en Warre.

MEER WETEN >

 

Wim Verkammen

Wim Verkammen

Ik ben directeur van een basisschool in Watermaal-Bosvoorde en deeltijds coördinerend directeur van 6 basisscholen uit de Brusselse zuidrand.

MEER WETEN >

 

Het kan anders